Zonnepanelen plaatsen

Wil jij zonnepanelen plaatsen op je dak? Dan hoef je dit niet zelf te doen. Alfa Elektra staat voor je klaar bij jouw zonnepanelen installatie. Wij nemen het werk uit handen, zodat jij zorgeloos kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie. Vraag gratis een offerte aan en laat jouw zonnepanelen veilig en efficiënt installeren door Alfa Elektra.

Alfa Elektra helpt bij installatie van zonnepanelen

Wil jij profiteren van de voordelen van duurzame energie door zonnepanelen te plaatsen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Alfa Elektra helpen wij onze klanten graag met de installatie van zonnepanelen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en budget voor de zonnepanelen en zorgen dat het resultaat hier geheel op aansluit. Met een persoonlijke en efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat jouw dak snel over jouw gewenste zonnepanelen beschikt.

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe zonnepanelen plaatsen?

Het beste advies wat wij kunnen geven, is om de zonnepanelen installatie over te laten aan een expert. Zo weet je zeker dat de zonnepanelen op een optimale plek liggen als het gaat om blootstelling aan zonlicht. Dat zorgt er immers voor dat je profiteert van hogere energieopbrengsten. Bovendien weet een professional de zonnepanelen veilig en efficiënt te installeren.

 

Alfa Elektra helpt jou met het veilig installeren van jouw zonnepanelen. Vraag een gratis offerte aan en laat ons het werk uit handen nemen, zodat jij snel en zorgeloos kunt genieten van jouw zonnepanelen!

Waarom Alfa Elektra voor jouw zonnepanelen installatie?

Bij Alfa Elektra kun je altijd rekenen op het beste resultaat. Wij staan klaar om jou te helpen bij de installatie van je zonnepanelen. Dit kun jij verwachten wanneer je ons inschakelt:

Mogen wij jou helpen bij jouw zonnepanelen? Bel ons gerust. Wij luisteren graag naar je en komen met een passende aanpak voor jouw specifieke situatie.

Reviews

Wij scoren een 4.9 op basis
van meer dan 70 reviews
Geert
Review van Werkspot
Lichtpunten: Installeren, Repareren, Verplaatsen
Shahin Shahandeh
Review van Google
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
J. Kruger
Review van Google
Youssef heeft het werk vakkundig uitgevoerd, was zeer klantvriendelijk, gaf goede uitleg. Al met al zijn we uitermate tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd.
Romy Tim
Review van Google
Hij kon erg kortdag langskomen om een groep toe te voegen aan de meterkast en onze elektrische oven/kookplaat te installeren. Nu kunnen we eindelijk elektrisch koken. Vriendelijk, professioneel, heel blij mee.
A bral
Review van Google
Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en op een hele nette manier werkt. Een aanrader!!
Shailesh Dwarka
Review van Google
Handelde heel snel toen wij kortsluiting op de zaak hadden. Goed werk!
Paul Ebben
Review van Google
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Rosie Hawke
Review van Google
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Sarah Carmichael
Review van Google
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Martin Haasakker
Review van Google
We zijn erg tevreden met de service. Ook waarderen we zijn vriendelijkheid en het oplossen van problemen.
Maarten Veger
Review van Google
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Angel Lopez Jimenez
Review van Google
Alfa Elektra zijn langs geweest om een defecte stopcontact te vervangen. Ze waren snel en professioneel. zeker aan te raden!
Ingrid Huisman
Review van Google
Alfa Elektra heeft een twee-fasen aansluiting gemaakt in onze meterkast zodat we een inductieplaat kunnen installeren. Hij deed het supersnel en vakkundig en is erg vriendelijk. En hij rekent een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Victor Meulendijks
Review van Google
Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Stefan Weenk
Review van Google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.
Okke Amerongen
Review van Google
Youssef heeft de aansluiting voor onze inductiekookplaat netjes aangelegd inclusief de extra groepen in de meterkast die daar voor nodig zijn. We hebben gedurende zijn werk nog een paar extra stopcontacten, UTP kabelaansluitingen etc aan hem gevraagd. Dit was allemaal geen enkel probleem. Hij heeft ook de hele meterkast weer netjes gemaakt want we hadden er met allerlei verlengsnoeren een aardige bende van gemaakt. Youssef is flexibel en een aardige kerel die je met plezier in je huis laat werken.
Niels van Zijl
Review van Google
Enorm blij met de keuze voor Alfa Elektra. Ons huis is volledig vervangen van elektra, van begin tot eind. Youssef is professioneel, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Wat je van een vakman verwacht!
Anne-Marie van Rijn
Review van Google
Vakkundig en snel. Denkt mee met de woonsituatie en geeft tips. Ik zou alfa zeker aanbevelen.
Sevkan
Review van Google
In het begin twijfelde ik erg, maar wat een professionaliteit. Zelf heb ik echt totaal geen verstand van elektra gebeuren maar ben erg blij met het resultaat. Erg klantvriendelijk en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar
Stefan Weenk
Review van google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.

Ook in te schakelen voor al jouw elektra klussen!

Naast zonnepanelen en laadpalen plaatsen helpen wij ook bij alle soorten elektra werkzaamheden. Bij Alfa Elektra helpen wij particulieren bij kleine opdrachten, maar ook bijvoorbeeld ondernemers bij grote projecten waarbij gekeken moet worden naar de gehele elektrische installatie. Van het verhelpen van stroomstoringen tot het aanleggen van elektra en meter- en/of groepenkasten; Alfa Elektra biedt altijd een passende oplossing voor jouw elektriciteitsprobleem. En dat met een 100% veilige en persoonlijke service.

Kunnen wij jou helpen met jouw elektra?

Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze diensten? Of wil je ons inschakelen voor jouw elektra, zonnepanelen of laadpaal klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en gaan graag voor jou aan de slag!