Stroomstoringen

Heb jij last van storingen en ben jij op zoek naar een oplossing? Dan ben je bij Alfa Elektra aan het juiste adres! Onze storingsdienst staat klaar om problemen met jouw elektra snel en met de juiste veiligheid op te lossen. Of het nu gaat om een storing in je meterkast of een storing in je aardlekschakelaar, bij ons vind je altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Kom snel met ons in contact. Wij helpen je verder.

Jouw storingsdienst elektriciën

Bij Alfa Elektra begrijpen we hoe vervelend het kan zijn als je spontaan te maken krijgt met een elektrische storing in huis of bij je onderneming. Daarom bieden we een snelle en efficiënte storingsdienst aan waarbij we de problemen met jouw elektriciteit oplossen. Wij staan 24/7 klaar om jou te helpen bij elke vorm van een elektrische storing. Daarbij kun je altijd rekenen op persoonlijk en klantvriendelijk contact.

 

Neem contact met ons op voor een snelle oplossing. Wij helpen bij alle type storingen.

Verschillende soorten storingen

Er zijn verschillende elektrische storingen waarmee je te maken kan krijgen, van “onschuldige” situaties als knipperende verlichting of stopcontacten die niet helemaal werken tot zelfs gevaarlijkere situaties zoals oververhitte bedrading. Ongeacht de ernst van de storing blijft het vervelend en wil je hier zo snel mogelijk vanaf komen om je comfortabel, maar vooral veilig te voelen in je eigen huis of kantoor.

 

Dát is waar de elektriciens van Alfa Elektra voor zorgen: dat jij je veilig en comfortabel voelt met de elektra in jouw omgeving. Daarom staan wij 24/7 klaar om diverse elektrische storingen snel en efficiënt op te lossen. En je ziet ons nooit weggaan zonder goede uitleg. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij alles begrijpt en je hierbij prettig voelt.

 

Kunnen wij jou net als vele anderen ook helpen bij het oplossingen van jouw storingen om jouw elektra weer optimaal te laten werken?

Reviews

Wij scoren een 4.9 op basis
van meer dan 70 reviews
Geert
Review van Werkspot
Lichtpunten: Installeren, Repareren, Verplaatsen
Shahin Shahandeh
Review van Google
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
J. Kruger
Review van Google
Youssef heeft het werk vakkundig uitgevoerd, was zeer klantvriendelijk, gaf goede uitleg. Al met al zijn we uitermate tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd.
Romy Tim
Review van Google
Hij kon erg kortdag langskomen om een groep toe te voegen aan de meterkast en onze elektrische oven/kookplaat te installeren. Nu kunnen we eindelijk elektrisch koken. Vriendelijk, professioneel, heel blij mee.
A bral
Review van Google
Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en op een hele nette manier werkt. Een aanrader!!
Shailesh Dwarka
Review van Google
Handelde heel snel toen wij kortsluiting op de zaak hadden. Goed werk!
Paul Ebben
Review van Google
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Rosie Hawke
Review van Google
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Sarah Carmichael
Review van Google
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Martin Haasakker
Review van Google
We zijn erg tevreden met de service. Ook waarderen we zijn vriendelijkheid en het oplossen van problemen.
Maarten Veger
Review van Google
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Angel Lopez Jimenez
Review van Google
Alfa Elektra zijn langs geweest om een defecte stopcontact te vervangen. Ze waren snel en professioneel. zeker aan te raden!
Ingrid Huisman
Review van Google
Alfa Elektra heeft een twee-fasen aansluiting gemaakt in onze meterkast zodat we een inductieplaat kunnen installeren. Hij deed het supersnel en vakkundig en is erg vriendelijk. En hij rekent een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Victor Meulendijks
Review van Google
Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Stefan Weenk
Review van Google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.
Okke Amerongen
Review van Google
Youssef heeft de aansluiting voor onze inductiekookplaat netjes aangelegd inclusief de extra groepen in de meterkast die daar voor nodig zijn. We hebben gedurende zijn werk nog een paar extra stopcontacten, UTP kabelaansluitingen etc aan hem gevraagd. Dit was allemaal geen enkel probleem. Hij heeft ook de hele meterkast weer netjes gemaakt want we hadden er met allerlei verlengsnoeren een aardige bende van gemaakt. Youssef is flexibel en een aardige kerel die je met plezier in je huis laat werken.
Niels van Zijl
Review van Google
Enorm blij met de keuze voor Alfa Elektra. Ons huis is volledig vervangen van elektra, van begin tot eind. Youssef is professioneel, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Wat je van een vakman verwacht!
Anne-Marie van Rijn
Review van Google
Vakkundig en snel. Denkt mee met de woonsituatie en geeft tips. Ik zou alfa zeker aanbevelen.
Sevkan
Review van Google
In het begin twijfelde ik erg, maar wat een professionaliteit. Zelf heb ik echt totaal geen verstand van elektra gebeuren maar ben erg blij met het resultaat. Erg klantvriendelijk en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar
Stefan Weenk
Review van google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.

Waarom kiezen voor Alfa Elektra?

Heb jij een storing in je meterkast of een andere stroomstoring waardoor je op zoek bent naar een elektricien? Dan is Alfa Elektra hiervoor dé plek! Onze storingsdienst inschakelen voor jouw elektriciteit betekent dat je profiteert van:

Om wat voor storing het ook gaat, wij hebben de vakmanschap om jouw elektrische problemen op te lossen!

Ook voor andere diensten kun je ons inschakelen

Bij Alfa Elektra kun je terecht voor meer dan alleen stroomstoringen verhelpen of voorkomen. Ook wanneer je op zoek bent naar een elektricien voor het aanleggen van meterkasten of groepenkasten of het aanleggen van elektra helpen wij je verder. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een groter project waarbij verschillende elektra werkzaamheden verricht moeten worden; bij Alfa Elektra staan wij klaar voor elke klus. Geen enkele opdracht zien wij als ‘onmogelijk’. Wij vinden altijd een oplossing op maat.

Benieuwd naar al onze diensten?

Neem vandaag nog contact op

Kies Alfa Elektra als jouw vertrouwde partner voor al je elektrische installatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte of voor meer informatie over onze diensten. Wij zijn er klaar voor om jou van dienst te zijn! Voor direct contact, bel ons gerust.