Meterkast onderhouden

Wil jij een meterkast laten onderhouden of vervangen? Dan helpen de elektriciens van Alfa Elektra je graag verder! Met veel passie en vakmanschap helpen wij onze klanten al jarenlang met hun meterkasten. Of het nu gaat om een nieuwe meterkast, meterkast uitbreiden, meterkast groepen of meterkast vernieuwen; wij hebben altijd een passende aanpak. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw meterkast.

Alfa Elektra staat klaar voor jouw meterkast

Bij Alfa Elektra begrijpen wij heel goed hoe belangrijk het is om over een goed onderhouden meterkast te beschikken. Vooral omdat je daarmee zorgt voor een veilige en betrouwbare elektrische installatie. Daarom helpen wij je graag verder met jouw meterkast, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een probleemloze elektrische installatie in huis of bij je onderneming.

Waarom je meterkast onderhouden?

Is het inmiddels al een tijd geleden dat je je meterkast een onderhoudsbeurt hebt gegeven? Dan is het belangrijk om dit wel weer te doen om eventuele problemen tijdig op te sporen, maar vooral te voorkomen. Door periodiek je meterkast te onderhouden zorg je ervoor dat je meterkast optimaal blijft werken en eventuele risico’s worden beperkt. Of het nu gaat om je bedrading of aansluitingen controleren of een veiligheidscheck op jouw meterkast; wij zorgen ervoor dat je meterkast voldoet aan de veiligheidsnormen.

 

Laat Alfa Elektra jou snel, efficiënt en veilig helpen bij jouw elektra klus. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Reviews

Wij scoren een 4.9 op basis
van meer dan 70 reviews
Geert
Review van Werkspot
Lichtpunten: Installeren, Repareren, Verplaatsen
Shahin Shahandeh
Review van Google
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
J. Kruger
Review van Google
Youssef heeft het werk vakkundig uitgevoerd, was zeer klantvriendelijk, gaf goede uitleg. Al met al zijn we uitermate tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd.
Romy Tim
Review van Google
Hij kon erg kortdag langskomen om een groep toe te voegen aan de meterkast en onze elektrische oven/kookplaat te installeren. Nu kunnen we eindelijk elektrisch koken. Vriendelijk, professioneel, heel blij mee.
A bral
Review van Google
Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en op een hele nette manier werkt. Een aanrader!!
Shailesh Dwarka
Review van Google
Handelde heel snel toen wij kortsluiting op de zaak hadden. Goed werk!
Paul Ebben
Review van Google
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Rosie Hawke
Review van Google
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Sarah Carmichael
Review van Google
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Martin Haasakker
Review van Google
We zijn erg tevreden met de service. Ook waarderen we zijn vriendelijkheid en het oplossen van problemen.
Maarten Veger
Review van Google
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Angel Lopez Jimenez
Review van Google
Alfa Elektra zijn langs geweest om een defecte stopcontact te vervangen. Ze waren snel en professioneel. zeker aan te raden!
Ingrid Huisman
Review van Google
Alfa Elektra heeft een twee-fasen aansluiting gemaakt in onze meterkast zodat we een inductieplaat kunnen installeren. Hij deed het supersnel en vakkundig en is erg vriendelijk. En hij rekent een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Victor Meulendijks
Review van Google
Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Stefan Weenk
Review van Google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.
Okke Amerongen
Review van Google
Youssef heeft de aansluiting voor onze inductiekookplaat netjes aangelegd inclusief de extra groepen in de meterkast die daar voor nodig zijn. We hebben gedurende zijn werk nog een paar extra stopcontacten, UTP kabelaansluitingen etc aan hem gevraagd. Dit was allemaal geen enkel probleem. Hij heeft ook de hele meterkast weer netjes gemaakt want we hadden er met allerlei verlengsnoeren een aardige bende van gemaakt. Youssef is flexibel en een aardige kerel die je met plezier in je huis laat werken.
Niels van Zijl
Review van Google
Enorm blij met de keuze voor Alfa Elektra. Ons huis is volledig vervangen van elektra, van begin tot eind. Youssef is professioneel, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Wat je van een vakman verwacht!
Anne-Marie van Rijn
Review van Google
Vakkundig en snel. Denkt mee met de woonsituatie en geeft tips. Ik zou alfa zeker aanbevelen.
Sevkan
Review van Google
In het begin twijfelde ik erg, maar wat een professionaliteit. Zelf heb ik echt totaal geen verstand van elektra gebeuren maar ben erg blij met het resultaat. Erg klantvriendelijk en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar
Stefan Weenk
Review van google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.

Waarom kiezen voor Alfa Elektra?

Wil jij je meterkast onderhouden, een uitbreiding van je meterkast of je meterkast groepen? Dan is Alfa Elektra hiervoor dé plek! Bij ons kun je rekenen op:

  • Jarenlange ervaring en kennis in het vak
  • Werkwijze waarbij veiligheid altijd voorop staat
  • Persoonlijke en klantgerichte service
  • Snel schakelen bij jouw vragen
  • 24/7 bereikbaar

 

Wij zorgen altijd voor een passende aanpak voor jouw elektra en stoppen pas als jij tevreden bent.

Jouw partner op het gebied van elektra

Heb jij last van elektriciteitsproblemen in huis of op kantoor en wil je hiervoor een elektricien inschakelen? Dan ben je bij Alfra Elektra aan het juiste adres! Met veel passie en vakmanschap gaan wij aan de slag met een oplossing voor jouw specifieke situatie. Van het aanleggen van elektra, verlichting en groepenkasten tot het verhelpen en voorkomen van stroomstoringen. Wij nemen jouw elektra klus uit handen, zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van jouw elektriciteit.

 

Laat ons je helpen met jouw elektra klus! Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Kunnen wij jou helpen met jouw elektra?

Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze diensten? Of wil je ons inschakelen voor jouw elektra klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en gaan graag voor jou aan de slag!