Laadpaal installeren

Heb jij de overstap gemaakt naar elektrisch rijden en ben je op zoek naar de beste manier om jouw auto op te blijven laden? Dan is een laadpaal voor bij jou thuis of op kantoor uiteraard de prettigste optie om snel je auto opgeladen te hebben. Bij Alfa Elektra staan wij klaar om jou te helpen bij het installeren van jouw laadpaal. Vraag een gratis offerte aan of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Alfa Elektra als jouw laadpaal installateur

Wil jij een laadpaal thuis of bij je bedrijfspand laten installeren? Dan ben je bij Alfra Elektra aan het juiste adres! Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat we tot een efficiënte en op maat gemaakte oplossing komen voor specifiek jouw situatie. Bij het plaatsen van laadpalen is Alfa Elektra jouw ideale installateur. Wij zorgen immers altijd voor het beste resultaat.

Laadpalen laten plaatsen door installateur

Bij Alfa Elektra begrijpen we wat voor voordelen het biedt om te profiteren van je eigen laadpaal. Om hier alles uit te halen, raden wij aan om je laadpaal te laten plaatsen door een installateur. Hierdoor zorg je er namelijk voor dat de laadpaal zo optimaal morgen wordt geplaatst op jouw locatie met alle gebruiksgemak van dien. Ook heeft een installateur de kennis en benodigdheden om de elektrische aansluitingen voor de laadpaal zo veilig en efficiënt mogelijk te installeren. Dit voorkomt risico’s als storingen of schade.Wil jij een ervaren installateur inschakelen om jouw laadpaal thuis te laten installeren of om je laadpaal goed te laten aansluiten in de meterkast? Alfa Elektra helpt je verder!

Reviews

Wij scoren een 4.9 op basis
van meer dan 70 reviews
Geert
Review van Werkspot
Lichtpunten: Installeren, Repareren, Verplaatsen
Shahin Shahandeh
Review van Google
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
J. Kruger
Review van Google
Youssef heeft het werk vakkundig uitgevoerd, was zeer klantvriendelijk, gaf goede uitleg. Al met al zijn we uitermate tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd.
Romy Tim
Review van Google
Hij kon erg kortdag langskomen om een groep toe te voegen aan de meterkast en onze elektrische oven/kookplaat te installeren. Nu kunnen we eindelijk elektrisch koken. Vriendelijk, professioneel, heel blij mee.
A bral
Review van Google
Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en op een hele nette manier werkt. Een aanrader!!
Shailesh Dwarka
Review van Google
Handelde heel snel toen wij kortsluiting op de zaak hadden. Goed werk!
Paul Ebben
Review van Google
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Rosie Hawke
Review van Google
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Sarah Carmichael
Review van Google
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Martin Haasakker
Review van Google
We zijn erg tevreden met de service. Ook waarderen we zijn vriendelijkheid en het oplossen van problemen.
Maarten Veger
Review van Google
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Angel Lopez Jimenez
Review van Google
Alfa Elektra zijn langs geweest om een defecte stopcontact te vervangen. Ze waren snel en professioneel. zeker aan te raden!
Ingrid Huisman
Review van Google
Alfa Elektra heeft een twee-fasen aansluiting gemaakt in onze meterkast zodat we een inductieplaat kunnen installeren. Hij deed het supersnel en vakkundig en is erg vriendelijk. En hij rekent een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Victor Meulendijks
Review van Google
Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Stefan Weenk
Review van Google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.
Okke Amerongen
Review van Google
Youssef heeft de aansluiting voor onze inductiekookplaat netjes aangelegd inclusief de extra groepen in de meterkast die daar voor nodig zijn. We hebben gedurende zijn werk nog een paar extra stopcontacten, UTP kabelaansluitingen etc aan hem gevraagd. Dit was allemaal geen enkel probleem. Hij heeft ook de hele meterkast weer netjes gemaakt want we hadden er met allerlei verlengsnoeren een aardige bende van gemaakt. Youssef is flexibel en een aardige kerel die je met plezier in je huis laat werken.
Niels van Zijl
Review van Google
Enorm blij met de keuze voor Alfa Elektra. Ons huis is volledig vervangen van elektra, van begin tot eind. Youssef is professioneel, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Wat je van een vakman verwacht!
Anne-Marie van Rijn
Review van Google
Vakkundig en snel. Denkt mee met de woonsituatie en geeft tips. Ik zou alfa zeker aanbevelen.
Sevkan
Review van Google
In het begin twijfelde ik erg, maar wat een professionaliteit. Zelf heb ik echt totaal geen verstand van elektra gebeuren maar ben erg blij met het resultaat. Erg klantvriendelijk en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar
Stefan Weenk
Review van google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.

Waarom Alfa Elektra voor jouw laadpaal installatie

Ongeacht of je een laadpaal thuis wilt laten installeren of juist een laadpaal wilt installeren voor je bedrijf, wij zorgen ervoor dat dit veilig en efficiënt gebeurt. Dit kun jij verwachten wanneer jij ons inschakelt voor het plaatsen van jouw laadpaal:

  • Jarenlange ervaring en vakmanschap
  • Persoonlijke en servicegerichte aanpak
  • Veiligheid staat altijd voorop
  • Gaan snel aan de slag
  • 24/7 bereikbaar

 

Wij nemen het graag uit handen om de laadpaal op jouw gewenste locatie te plaatsen. Vraag een gratis offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij staan klaar voor al jouw projecten, ongeacht of je als particulier of ondernemer op zoek bent naar een laadpaal installateur.

Thuis of bij bedrijf laadpaal installeren?

Bij Alfa Elektra streven wij ernaar om hoogwaardige laadpalen te installeren én de best mogelijke service te bieden aan onze klanten. Vanaf het eerste contactmoment tot het plaatsen van de laadpaal staan wij met een persoonlijke aanpak voor jou klaar. Wij nemen je zorgen uit handen door te luisteren naar je wensen en behoeften en op basis daarvan met een op maat gemaakte oplossing te komen. Laat ons helpen zodat je snel kunt genieten van het laden van de auto bij jou in de buurt!

Wij staan klaar voor iedere elektra klus!

Wist je dat je voor meer dan alleen installatie van laadpalen bij ons terecht kunt? Zo staan wij voor elke elektra klus in huis of op kantoor. Met veel passie en vakmanschap hebben wij al veel klanten blij mogen maken met een passende oplossing voor hun elektra. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en lopen de deur pas uit als jij tevreden bent.

 

 

Van elektra aanleggen en meter- en groepenkasten onderhouden tot stroomstoringen verhelpen en zonnepanelen of verlichting plaatsen; wij zijn dé elektricien voor het beste en veiligste resultaat van jouw elektrische installaties. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw elektriciteitsprobleem.