Groepenkast

Ben jij op zoek naar een elektricien voor het vervangen van jouw groepenkast, het uitbreiden van je groepenkast of een compleet nieuwe groepenkast? Dan ben je bij Alfra Elektra aan het juiste adres! Wij staan klaar voor iedere elektra klus, klein of groot. Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor een snelle oplossing voor jouw groepenkast.

Groepenkast installateur Alfa Elektra

Wil jij een groepenkast laten installeren of heb je andere vragen omtrent jouw groepenkast? Onze elektriciens bij Alfa Elektra staan klaar voor al jouw vragen. Wij begrijpen immers als geen ander hoe belangrijk het is om over een goed functionerende groepenkast te beschikken. Wij staan klaar voor jouw groepenkast installatie of onderhoud, zodat jij zorgeloos gebruik maakt van jouw elektra. Laat ons helpen met een passende oplossing.

Het belang van een goed werkende groepenkast

Een groepenkast die goed werkt; en of dat van belang is! Met een groepenkast is het immers mogelijk om een goede verdeling van stroom te behouden die leidt naar diverse ruimtes binnen je woning of bedrijfspand. Hiervoor is het essentieel dat je je groepenkast goed onderhoudt en blijft voldoen aan de veiligheidsnormen om eventuele problemen of risico’s te voorkomen.

 

Bij Alfa Elektra zorgen we ervoor dat jouw (nieuwe) groepenkast voldoet aan de hoogste kwaliteit én veiligheid. Wij gaan altijd voor het beste resultaat – en dat met een 100% persoonlijke en servicegerichte aanpak. Ontdek de mogelijkheden voor jouw groepenkast.

Doe de gratis groepenkast-check!

Stuur een foto van je groepenkast, wij beoordelen deze en komen bij je terug met passend gratis advies.

Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Onze diensten als groepenkast installateur

Of je nu op zoek bent naar een elektricien voor het plaatsen van een nieuwe groepenkast voor een groot nieuwbouwproject of jouw bestaande groepenkast wilt vervangen; onze elektriciens zorgen met een passende aanpak voor het beste resultaat voor jouw groepenkast in huis, op kantoor of in je bedrijfspand. En dat geheel volgens jouw specifieke behoeften en budget. Naast een nieuwe groepenkast plaatsen helpen wij ook bij de volgende werkzaamheden:

Reviews

Wij scoren een 4.9 op basis
van meer dan 70 reviews
Geert
Review van Werkspot
Lichtpunten: Installeren, Repareren, Verplaatsen
Shahin Shahandeh
Review van Google
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
J. Kruger
Review van Google
Youssef heeft het werk vakkundig uitgevoerd, was zeer klantvriendelijk, gaf goede uitleg. Al met al zijn we uitermate tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd.
Romy Tim
Review van Google
Hij kon erg kortdag langskomen om een groep toe te voegen aan de meterkast en onze elektrische oven/kookplaat te installeren. Nu kunnen we eindelijk elektrisch koken. Vriendelijk, professioneel, heel blij mee.
A bral
Review van Google
Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en op een hele nette manier werkt. Een aanrader!!
Shailesh Dwarka
Review van Google
Handelde heel snel toen wij kortsluiting op de zaak hadden. Goed werk!
Paul Ebben
Review van Google
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Rosie Hawke
Review van Google
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Sarah Carmichael
Review van Google
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Martin Haasakker
Review van Google
We zijn erg tevreden met de service. Ook waarderen we zijn vriendelijkheid en het oplossen van problemen.
Maarten Veger
Review van Google
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Angel Lopez Jimenez
Review van Google
Alfa Elektra zijn langs geweest om een defecte stopcontact te vervangen. Ze waren snel en professioneel. zeker aan te raden!
Ingrid Huisman
Review van Google
Alfa Elektra heeft een twee-fasen aansluiting gemaakt in onze meterkast zodat we een inductieplaat kunnen installeren. Hij deed het supersnel en vakkundig en is erg vriendelijk. En hij rekent een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Victor Meulendijks
Review van Google
Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Stefan Weenk
Review van Google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.
Okke Amerongen
Review van Google
Youssef heeft de aansluiting voor onze inductiekookplaat netjes aangelegd inclusief de extra groepen in de meterkast die daar voor nodig zijn. We hebben gedurende zijn werk nog een paar extra stopcontacten, UTP kabelaansluitingen etc aan hem gevraagd. Dit was allemaal geen enkel probleem. Hij heeft ook de hele meterkast weer netjes gemaakt want we hadden er met allerlei verlengsnoeren een aardige bende van gemaakt. Youssef is flexibel en een aardige kerel die je met plezier in je huis laat werken.
Niels van Zijl
Review van Google
Enorm blij met de keuze voor Alfa Elektra. Ons huis is volledig vervangen van elektra, van begin tot eind. Youssef is professioneel, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Wat je van een vakman verwacht!
Anne-Marie van Rijn
Review van Google
Vakkundig en snel. Denkt mee met de woonsituatie en geeft tips. Ik zou alfa zeker aanbevelen.
Sevkan
Review van Google
In het begin twijfelde ik erg, maar wat een professionaliteit. Zelf heb ik echt totaal geen verstand van elektra gebeuren maar ben erg blij met het resultaat. Erg klantvriendelijk en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar
Stefan Weenk
Review van google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.

Dé partner voor jouw elektra behoeften

Heb jij te maken met problemen bij jouw elektra thuis of op kantoor waarvoor je een elektricien nodig hebt? Laat de elektriciens van Alfa Elektra jou verder helpen! Met veel passie en vakmanschap staan wij klaar om jouw specifieke situatie aan te pakken. Of het nu gaat om elektra aanleggen, groepen– en/of meterkasten plaatsen of onderhouden of het voorkomen van stroomstoringen; wij nemen al jouw elektrawerk uit handen, zodat jij zorgeloos gebruik kunt maken van jouw elektriciteit.

 

Wij staan klaar voor alle elektra klussen! Van kleine opdrachten tot grote projecten waarbij hele gebouwen onder handen genomen moeten worden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

 

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Of ben je klaar om ons in te schakelen voor jouw klus? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en kijken ernaar uit om voor jou aan de slag te gaan!