Elektra aanleggen

Ben jij op zoek naar een elektricien om jouw elektra zo goed mogelijk te laten aanleggen? Dan ben je bij Alfa Elektra aan het juiste adres! Laat ons je helpen bij jouw elektra aanleggen.

Alfa Elektra helpt bij jouw elektra aanleggen

Een veilige elektrische installatie hebben in je woning of bedrijf is van groot belang. Bij Alfra Elektra begrijpen we hoe cruciaal dit is. Daarom staan onze elektriciens 24/7 klaar voor jouw elektra klussen. Bij ons kun je rekenen op hoogwaardig elektra werk, waarbij de beste, maar vooral een veilige, service voorop staat. Wij luisteren naar je behoeften en wensen en zorgen dat jouw woning of bedrijf wordt voorzien van betrouwbare en veilige elektrische installaties.

Kunnen wij je helpen bij jouw elektra installatie?

Installatie van diverse elektra

Wil jij nieuwe elektra laten aanleggen of jouw elektra laten vervangen? Bij Alfa Elektra staan we klaar voor verschillende soorten elektra klussen. Of je nu op zoek bent naar een installateur voor een klein of groot elektra project; wij zorgen altijd voor een op maat gemaakte elektrische installatie die geheel voldoet aan jouw behoeften. Wij zorgen voor alles; van het aanleggen van een nieuwe verlichting, dimmers, stopcontacten en schakelaars tot het volledig aanleggen of vervangen van een nieuwe groepen- of meterkast.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe en met welke hoogwaardige materialen we moeten werken om tot het beste en veiligste resultaat te komen voor elke elektra installatie. Bij Alfra Elektra kun je vertrouwen op de juiste expertise voor het aanleggen van jouw elektra. En dat met een glimlach en een persoonlijke service. 

Reviews

Wij scoren een 4.9 op basis
van meer dan 70 reviews
Geert
Review van Werkspot
Lichtpunten: Installeren, Repareren, Verplaatsen
Shahin Shahandeh
Review van Google
Top service, klantvriendelijk en professioneel geholpen.
J. Kruger
Review van Google
Youssef heeft het werk vakkundig uitgevoerd, was zeer klantvriendelijk, gaf goede uitleg. Al met al zijn we uitermate tevreden met het werk dat hij heeft afgeleverd.
Romy Tim
Review van Google
Hij kon erg kortdag langskomen om een groep toe te voegen aan de meterkast en onze elektrische oven/kookplaat te installeren. Nu kunnen we eindelijk elektrisch koken. Vriendelijk, professioneel, heel blij mee.
A bral
Review van Google
Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en op een hele nette manier werkt. Een aanrader!!
Shailesh Dwarka
Review van Google
Handelde heel snel toen wij kortsluiting op de zaak hadden. Goed werk!
Paul Ebben
Review van Google
Erg tevreden over. Binnen een dag na benaderen was het werk reeds uitgevoerd (er viel gelukkig voor ons een klus uit), dus dat was erg fijn. Youssef werkte snel en netjes. Ook gewoon echt aardige kerel die duidelijk weet waar hij het over heeft. Professioneel en top dus. Aanrader!
Rosie Hawke
Review van Google
I needed my lights installed in the house. Youssef provided a friendly and professional service and is a great guy! Will definitely continue to use him in the future
Sarah Carmichael
Review van Google
Really positive experience with Youssef. Our bathroom lights had given up working. Four other companies found this too small a job to come out for or wouldn't have space for us for the next 3 to 4 months. Youssef had time the next day, fixed it in less time than he'd estimated and has done a really great job. Couldn't be happier!
Martin Haasakker
Review van Google
We zijn erg tevreden met de service. Ook waarderen we zijn vriendelijkheid en het oplossen van problemen.
Maarten Veger
Review van Google
Youssef nam het werk over van een andere elektricien die niet kon. Het duurde 1,5e week voor hij er was, maar uiteindelijk was hij netjes op tijd zoals afgesproken en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd. Uiteindelijk vond hij ook dat de aardepin niet goed was aangesloten en heeft dat ook gefixed. Hij was erg vriendelijk en servicegericht, wel eens anders gezien.
Angel Lopez Jimenez
Review van Google
Alfa Elektra zijn langs geweest om een defecte stopcontact te vervangen. Ze waren snel en professioneel. zeker aan te raden!
Ingrid Huisman
Review van Google
Alfa Elektra heeft een twee-fasen aansluiting gemaakt in onze meterkast zodat we een inductieplaat kunnen installeren. Hij deed het supersnel en vakkundig en is erg vriendelijk. En hij rekent een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Victor Meulendijks
Review van Google
Youssef is vooraf duidelijk over de prijs en de verwachtingen die je kunt hebben. Hij heeft mijn elektrische probleem vakkundig vastgesteld en daarna suggesties gedaan om de situatie permanent te verbeteren. Uitstekende en eerlijke service.
Stefan Weenk
Review van Google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.
Okke Amerongen
Review van Google
Youssef heeft de aansluiting voor onze inductiekookplaat netjes aangelegd inclusief de extra groepen in de meterkast die daar voor nodig zijn. We hebben gedurende zijn werk nog een paar extra stopcontacten, UTP kabelaansluitingen etc aan hem gevraagd. Dit was allemaal geen enkel probleem. Hij heeft ook de hele meterkast weer netjes gemaakt want we hadden er met allerlei verlengsnoeren een aardige bende van gemaakt. Youssef is flexibel en een aardige kerel die je met plezier in je huis laat werken.
Niels van Zijl
Review van Google
Enorm blij met de keuze voor Alfa Elektra. Ons huis is volledig vervangen van elektra, van begin tot eind. Youssef is professioneel, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Wat je van een vakman verwacht!
Anne-Marie van Rijn
Review van Google
Vakkundig en snel. Denkt mee met de woonsituatie en geeft tips. Ik zou alfa zeker aanbevelen.
Sevkan
Review van Google
In het begin twijfelde ik erg, maar wat een professionaliteit. Zelf heb ik echt totaal geen verstand van elektra gebeuren maar ben erg blij met het resultaat. Erg klantvriendelijk en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar
Stefan Weenk
Review van google
Alfa Elektra heeft bij ons de meterkast vernieuwd. Het contact vooraf en op de dag zelf was goed. De meterkast was vlot en vakkundig vernieuwd voor een goede prijs.

Waarom jouw elektra aanleggen door Alfa Elektra?

Wil jij elektra laten aanleggen? Bij Alfra Elektra staan we klaar om jou te helpen met al je vragen. Kies je voor Alfra Elektra als installateur, dan kun je rekenen op:

Of je op zoek bent naar een elektricien voor nieuw elektra aanleggen of juist elektra vervangen; met veel passie en vakmanschap helpen wij je verder met een optimale elektrische infrastructuur! Neem contact met ons op. Wij schakelen snel om jou te helpen met een veilige en betrouwbare elektra omgeving.

Ook voor andere werkzaamheden staan wij klaar!

Naast elektra aanleggen kun je voor meer werkzaamheden bij ons terecht. Zo helpen wij je ook verder met het verhelpen van stroomstoringen en het onderhouden van groepen– en meterkasten. Wij helpen met alle klussen rondom elektra om te zorgen dat eventuele problemen of obstakels met jouw elektra verholpen worden. Geen enkele uitdaging zien wij als ‘onmogelijk’. Wij denken altijd mee en zorgen voor een goede uitleg, zodat jij altijd goed geïnformeerd bent over onze werkzaamheden.


Wil jij zonnepanelen of laadpalen installeren? Ook daarvoor kun je ons inschakelen!

Neem vandaag nog contact op

Laat Alfa Elektra jouw partner zijn voor al je elektrische installatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte of voor meer informatie over onze diensten. We staan klaar om jou van dienst te zijn! Liever direct bellen? Dat kan natuurlijk ook.